Bliv frivillig i LIF

Til alle forældre i LIF – Vi skal bruge Jeres hjælp!

For at vi fortsat kan tilbyde Jeres børn og unge mennesker nogle gode rammer i LIF har vi brug for Jeres hjælp!

I dag er Løgstør Idrætsforening rigtig mange ting. Først og fremmest er vi en forening der dyrker holdsport i form af fodbold. Derudover tilbyder vi muligheden for at løbe i klub og sågar spille petanque. På årsbasis er vi tilstede både på fodboldbanerne, i haller, lethaller, kunstgræsbaner også lige alt det der gør det muligt at tilbyde alle disse muligheder.

Vi arrangerer Løgstør Open Air, afholder et årligt julehalbal, sælger gødning og kalk, samarbejder med sponsorer om events, er aktive i byfest sammenhæng, hjælper til når advokaten skal flytte kontor og meget meget mere….. men hvorfor gør vi egentligt alt dette? Hvorfor ikke bare spille fodbold, være sociale og fejre sejre og ærgre os over nederlag?

Det gør vi ene og alene, for at få foreningens økonomi til at hænge sammen med alle de ting vi gerne vil drifte og som er rammen for at fodbolden i det hele taget kan bruges på Løgstør Stadion. Dette kræver rigtigt mange villige hænder.

Vi er og bliver en bredde forening, der gerne vil fremme eliten, men en forening der varetager breddens interesser. For at kunne udføre begge dele kræver det ildsjæle, trænere, ledere, baner der i orden, trøjer osv.

Gældende for alle årgange ønskes det at forældre hjælper og tager sig af opgaver som:

  • Koordinere dommere blandt forældre til hjemmestævner
  • Udfærdige en vaske og kørselsplan for hver halvsæson
  • Være på stadion til hjemme- og udekampe for at støtte holdet
  • Arrangere fællesspisning for hold og forældre.
  • Være kontakt mellem forældre og Ungdomsinitiativet (som koordinere på tværs af årgange og niveauer)
  • Hjælpe med at finde forældre til at hjælpe ved klubarrangementer (Løgstør Open Air, Gødningesalg, Julehalbal) – som alle har til formål at skabe økonomisk grundlag for Ungdomsspillere i LIF.

Derfor vil vi meget gerne, om i alle vil være deltagende og engagerede i vores nye Facebook side – ”Vi er Løgstør Idrætsforening”, hvor bestyrelsen/delegerede nu og fremtidigt kan dele opgaver ud, anmode om hjælp og et det hele taget gøre opgaverne synlige. På den måde håber vi, at vi kan fordele arbejdsopgaverne ud på flere hænder – så de der trækker mere nu, trækker lidt mindre – og omvendt!

På vegne af Løgstør Idrætsforening a 1905 og på forhånd tak,
Formand
Chris Hendriksen Severinsen