Ensidig affære mod Roslev

Løgstør-Roslev 5-0 (3-0)

Aftenens hjemmekamp var mod Roslev IK, som vi vandt 4-1 over i vores første indbyrdes opgør. Kampen var også endnu en “finale”, da vi endnu engang skulle have en sejr, hvis vi skulle holde trit med Hobro i toppen af rækken.
Kampen i dag var en meget ensidig affære, hvor der fra start til slut stod Løgstør på tingene. Vi producerede mange store chancer, og kunne med lidt mere skarphed have gjort det onde ved Roslev. Løgstør-mandskabet formåede at agere koncentreret og med den rette attitude, og det var en meget fortjent sejr til hjemmeholdet.

Løgstør-holdets målscorer var Kasper Skak med 2, Jesper Frederiksen, Kristijan Pavleka og Christian Hjortshøj hver med 1 mål.

Med dagens sejr er topstriden stadigvæk helt åben mellem Hobro og Løgstør, og de resterende 3 kampe bliver meget spændende ift., hvem der ender med at tage oprykningsbilletten til Jyllandsserien.

Tak for et meget flot fremmøde af mange Løgstør-tilhængere – det er holdet rigtig glade for, og vi håber at se mange af jer igen allerede på fredag, den 8/6 kl. 19.00, hvor vi på udebane skal møde Kvik/Aalestrup i et vanskeligt lokalopgør og en for holdet ny “finale”.

Mvh.
Andreas Overgaard

FacebookmailFacebookmail

Lukket for kommentarer.