S1: Pointdeling i Thy

Serie 1
Thisted-Løgstør 0-0.

Aftenens kamp var på udebane mod 1. divisionsreserverne og oprykningskandidaterne fra Thisted. 
Thisted stillede til kampen med et stærkt hold, hvor der blandt de 14 spillere figurerede 6 trupspillere. 
Fra kampens start var det Thisted, som startede bedst, og i de første 10 minutter sad hjemmeholdet på spillet. Thisted formåede at spille i et højt tempo, og Løgstør-mandskabet manglede det sidste i aggressivitet og i duelspillet. 
I første halvleg havde begge hold 1 stor chance – Thisted et skud på stolpen og Løgstør ved Mike Hermansen, der på et godt hovedstød headede lige over mål.

Fra 2. halvlegs start var Løgstør tættere i markeringerne, ligesom der blev udvist større vilje og aggressivitet, og gennem halvlegen kom Løgstør frem til 2-3 store chancer – bl.a. skød Kasper Skak bolden på stolpen, ligesom endnu engang Skak og Jesper Frederiksen havde store tilbud, der blev reddet på stregen.

Samlet set en yderst intens kamp, som var på et højt Serie 1-niveau.
Løgstør-mandskabet leverede en flot holdpræstation – og at komme fra en meget svær udebane og mod en stærk modstander med uafgjort, kan kun være godkendt.

Løgstør har nu spillet 3 kampe med 7 points til følge og med en målscore på 7-0.

Allerede på lørdag, 25/8 kl. 13.00 spiller holdet på hjemmebane et lokal- og topopgør mod naboerne fra Gundersted, som også er kommet flot fra start med 2 sejre i deres første kampe.

Tak for støtten til de Løgstør-tilhængere, der havde taget turen til Thisted⚽️👍.

Håber på mange tilskuere på lørdag💪.

Mvh.
Andreas Overgaard

FacebookmailFacebookmail

Lukket for kommentarer.