S1: God start på efterårssæsonen mod KVIK/Aalestrup

Løgstør-KVIK/Aalestrup 3-0 (1-0)

Dagens hjemmekamp var startskuddet på efterårssæsonen efter en kort og intens opstart efter sommerpausen.
Hjemmekampen mod KVIK var desuden et lokalopgør, hvor der udover point også var æren på spil.
I foråret mødte vi KVIK to gange, og begge gange resulterede det i en 2-0 sejr til Løgstør efter svære kampe, hvor vi først formåede at åbne KVIK-holdet op et godt stykke henne i kampen.
Til dagens opgør havde vi derfor som udgangspunkt forsøgt, at vores kanter skulle starte i en offensiv udgangsposition, hvilket tydeligvis ikke bekom KVIK-holdet. Vi var fra kampens start totalt spildominerende (75-25% i Løgstør favør), og tillod stort set ikke KVIK at komme over midten, og de tilspillede sig heller ikke en eneste chance.

Efter tålmodigt spil kom vi meget fortjent foran 1-0 på et flot hovedstødsmål af K. Pavleka efter et perfekt indlæg fra J. Frederiksen fra venstre side. Dette var pausestillingen.

64. min. K. Skak scorer til 2-0 efter fint oplæg fra Chr. Hjortshøj, og denne scoring afgjorde kampen.

77. min. M. Larsen scorer et flot mål ved at løfte bolden over en fremstormende KVIK-målmand og endnu engang efter en god aflevering fra Chr. Hjortshøj.

Samlet set en meget klar og fortjent hjemmesejr, hvor jeg synes, at hele holdet formåede at gøre de rigtige ting og spille disciplineret i alle kæder.
Vi fik desuden i kampen vist, at vi også med held kan variere i vores udgangsposition, og derved skabe vanskelige vilkår for modstanderne.

En god start på efterårssæsonen, som gerne skal følges op med endnu en god holdindsats, når holdet på fredag, 17/8 kl. 19.00 på udebane spiller mod Ulbjerg, der er en vanskelig modstander med en række gode og erfarne spillere.

Andreas Overgaard

FacebookmailFacebookmail

Lukket for kommentarer.