S1: Sejr ude over Roslev

Roslev IK-Løgstør 1-4 (0-2)

Dagens kamp på udebane stod mod Roslev IK, som i deres første kampe havde mødt rækkens tophold, hvorfor deres nuværende placering i tabellen skulle ses ud fra denne betragtning.
Løgstør var derfor også klar over, at et godt resultat var afhængig af en koncentreret og helhjertet holdindsats. Konsekvens i forsvarsspil og effektivitet i modstanderens felt skulle også vise sig af betydning.

Løgstør var dominerende og i klar overtal ift. boldbesiddelse gennem hele kampen, og når det så samtidigt lykkedes at score på chancerne, var der aldrig tvivl om udfaldet på de 90 minutter.

Løgstør bragte sig foran 1-0 efter 14 min., da Casper Nymann fladt kunne score efter fint forarbejde af Jesper Frederiksen.
Allerede i det 22. min blev det 2-0, da Andreas Sloth kunne score sikkert fladt i det lange hjørne efter en god stikning fra Mads Svenstrup.

Andreas Sloth havde efterfølgende et hovedstød på stolpen, og da der ikke blev scoret yderligere, var pausestillingen 2-0 til Løgstør.

Dominansen fortsatte i 2. halvleg, og Løgstør kunne øge føringen til 3-0 i det 64. min ved Kristijan Pavleka.
Roslev reducerede til 1-3 efter 68. min efter et kontraløb.
76. min scorede Mike Hermansen til slutresultatet 4-1 til Løgstør efter et hjørnespark.

Tilfredsstillende med en god opfølgning på sidste uges 6-0 sejr over Nors B.

På næste lørdag, den 28/4 venter der et vaskeægte lokal- og topopgør, når Løgstør på hjemmebane møder KVIK/Aalestrup, som er kommet flot fra start.
Vi håber på et massivt og stort fremmøde på lægterne, så holdet forhåbentlig kan lave endnu et godt resultat .

Andreas Overgaard

FacebookmailFacebookmail

Lukket for kommentarer.