Sejr mod Kvik og topbrag byfest fredag.

KVIK/Aalestrup-Løgstør 0-2 (0-0)

Kampen mod Kvik var en af de rigtig svære, men også en kamp, der skulle vindes, hvis vi igen ville på rækkens 1. plads.
Hjemmeholdet Kvik er et fysisk meget stærk mandskab, som naturligt forsøger at spille på netop det fysiske aspekt, ved at trække tempoet ud af spillet og ved at slå lange bolde, som deres aggressive angribere jagter.

Aftenens kamp starter lidt nervøst fra vores side, måske naturligt nok kampens betydning taget i betragtning. Dog får vi en friløber allerede efter 3 min., men scorer desværre ikke. 1. halvleg bliver 45 vanskelige minutter, hvor der kæmpes om hver en meter og duel på banen. Det lykkedes ikke for nogen af holdene at score, og pausestillingen er derfor 0-0.

2. halvleg bliver med Løgstør i den dominerende og boldbesiddelse rolle – vi sidder tættere i duellerne, spiller hurtigere og formår at få de tunge Kvik-spillere ud at løbe.

I det 62. min scorer Jesper Frederiksen fortjent til 1-0 til Løgstør – og 8 min. senere i det 70. min scorer Jesper Frederiksen endnu engang på straffespark til slutstillingen 2-0 til Løgstør.

Stor ros til hele holdet for en yderst solid og koncentreret indsats, hvor vedholdenhed og mental styrke lønnende sig fortjent til sidst.

Med sejren er Løgstør på rækkens 1. plads, og næste fredag, den 15/6 kl. 18.00. venter der en sand gyser omkring oprykningen til Jyllandsserien, da Hobro IK gæster Løgstør Stadion!

Tak for den flotte opbakning endnu engang fra de mange Løgstør-tilskuere, der havde taget turen til Kvik/Aalestrup.

Vi håber, at rigtig MANGE Løgstør-folk kommer og støtter holdet på fredag i topkampen mod Hobro IK.

Mvh.
AO

FacebookmailFacebookmail

Lukket for kommentarer.