Serie 6

Serie 6

Stillingen
Kampprogram


Jens Gregersenaf33b5f2-976b-4e68-8105-b74864498e3a050

Der er både sagt og skrevet meget om Jens i løbet af sidste sæson, idet hans kvaliteter fortjent havde påkaldt sig interesse fra flere klubber. Jens er en af holdets største profiler og en af dem som har erfaring fra allerhøjeste niveau, idet han nåede flere førsteholdskampe, under den så succesrige træner Jens Peter Sørensen. Efter Jens Peters afgang meldte Jens ud at han ikke længere stod til rådig for klubbens første hold. ”Jeg kom med Jens Peter og går også med Jens Peter” udtalte Jens dengang. En udmelding som uden tvivl må være grunden til at det ikke siden er blevet til kampe under Cortsen, for på sin position på midtbanen, i det som bedst kaldes en ”falsk sekser”, er Jens en vigtig mand for holdet i både det fremadrettede- og defensive spil.

 

Dick StephanDick S
Nogle kalder ham ”The Dutch Wizzard” andre ”Den flyvende hollænder”. Han har nogle af de sammen egenskaber som en ung Marc Overmars, på nær teknikken og hurtigheden. Han er ubetinget holdets største udenlandske navn og huserer enten på midtbanen eller på backpositionen. Dick har de seneste sæsoner flirtet med hollandske De Graafschap, som ønskede at hente ham til klubben. Dick har op til denne sæson, med kommentaren ” Livet er andet end fri hash og tulipaner”, en gang for alle afvist deres tilnærmelser og er derfor fortsat at finde i Løgstørs trup til glæde for både holdkammerater og fans.

 

Henrik NøragerHenrik N
Det er ikke mange fodboldspillere på den pæne side af de 100 kg, som besidder en så kælen boldomgang som serie 6-holdets anfører Henrik ”Il Capitano” Nørager. Hans elegante stil og knaldhårde venstrebensspark har gjort ham eftertragtet på det europæiske transfermarked, hvor forhandlingerne dog altid er strandet på Henriks krav om diætpenge. Henrik har et løbepensum som en elg i brunst og er ikke bleg for at foretage sine berømte rush op ad banen. Henrik er yderst vellidt blandt samtlige af de nordjyske dommere, idet han altid finder overskud til ”diskret” at hjælpe disse på rette vej, såfremt de skulle have overset et frispark eller en off side, som Henrik qua sit falkeblik har spottet. Hvis man skal pege på et enkelt punkt, hvor Henrik kunne forbedre sit spil, må det være i hovedspillet, hvor han, på trods af sine over 2 meter, ikke er blandt de fremmeste. Til gengæld er hans brysttæmninger af international klasse, ligesom hans evner som indpisker og lederegenskaber er indiskutable. Henrik får ofte det bedste frem i holdets unge spillere. Dette foregår med trusler om, at de unge spillere skal smøre hans lyske ind i varmecreme eller efterfølgende tage et bad med Henrik i et afsides liggende omklædningsrum.

René PehrsonRene P
”Den hvide Maicon” dækker på fornemste vis pladsen som højreback, hvor han krydrer solidt defensivt arbejde med gode offensive aktioner. Der går som regel et sus igennem publikum når René lægger an til et af sine legendariske rush op af banen, der som regel efterlader holdets højre side fuldstændigt blottet i adskillige minutter, mens en storpustende René i adstadigt tempo lunter tilbage mod egen banehalvdel. Mangt en modstander kender følelsen af at blive ramt af et tog, efter nærkontakt med den hårdføre højreback vis speed til stadighed overrasker både holdkammerater og især modstandere. René er tidligere kåret til årets spiller i Haubro, så det er uden tvivl en af de helt tunge drenge, som det er lykkedes at hente hjem til Løgstør sidste sommer. Det eneste negative der er at sige om René er at han bor i Aars.

Jallez VaterJallez Vater
En af serie 6-holdets tre ikke-EU-spillere er publikumsyndlingen Jallez. Han huserer på højrekanten, hvor han i sæsonens løb har disket op med adskillige lækkerier og endda en scoring i den svære udekamp mod Farstrup. Jallez er kommet til holdet i samarbejde med 2 af vore sponsorer, nemlig Captain Morgan Rom og Haribo Piratos. Jallez har en fortid som pirat i Adenbugten, og i forbindelse med Jallez’ ankomst til Løgstør fejrede han dette ved at forsøge at kapre en fiskekutter i Løgstør Havn. Med serie 6-holdets hjælp er Jallez med tiden blevet et stort aktiv for holdet, hvor han er kendt for sit gode humør og sine spydige kommentarer i omklædningsrummet.

Jakob GregersenJakob G
Serie 6-holdets ubestridte førstekeeper Jakob ”Mr. Clean Sheet” Gregersen, har som sin bror Jens uvurderlig erfaring fra flere kampe på allerhøjeste niveau, fra dengang hvor man blev udtaget pga. evner og ikke ud fra ens private relationer til Cheftræneren. Jakob er en vigtig del af serie 6-holdets 2020-plan som han, i sin egenskab af medlem af holdets ældsteråd, har været med til at udforme. Jakob er kendt for sine krops- og skudfinter samt sit let genkendelige luntetrav når der skal hentes bolde bag mål. Dette sker som regel med en speed og ynde, som leder tanker hen mod de Jysk/Fynske Mesterskaber i kapgang. Jakob er altid garant for seriøsitet og uddeler gerne skideballer, hvis der fx ikke er kvalitet nok i opvarmningen, ligesom han er meget hysterisk omkring den sunde livsstil, hvor han mener at visse spillere i truppen ikke er seriøse nok. Med fin hjælp fra den højtstående og langt fra hurtige bagkæde, er Jakob indehaver af klubrekorden i en mod en situationer i en enkelt sæson. Jakobs eneste svaghed er udspark, hvor onde tunger vil påstå, at han ikke kunne ramme vandet hvis han sparkede fra en båd midt i Stillehavet. Han har dog indtil flere gange været tæt på at sparke over midten (i medvind og solen i ryggen). Jakobs store idol er Liverpools tidligere målmand, den legendariske Bruce Grobbelaar, der som Jakob også tit kom til at se dum ud pga. tvivlsomt forsvarsspil.

Jimmy StøttrupJimmi S
Som den ene halvdel af Løgstørs svar på Laudrup-brødrene har Jimmy Støttrup fejret adskillige store succeser i sin karriere. Bl.a. kan nævnes at Jimmy, efter eget udsagn, engang har været topscorer i en JM-finale. De papyrusruller, som kunne dokumentere dette, gik dog tabt i forbindelse med en Berlinmurens fald, hvorfor det i dag blot er en historie, som Jimmy fortæller for at imponere holdets unge stjernefrø. Jimmy har i flere sæsoner været et offensivt trumfkort, som har afgjort adskillige kampe. En serie af drilske skader har dog på det seneste spoleret en stor del af Jimmys muligheder for at gøre sig gældende på serie 6-holdet, hvorfor han først og fremmest har koncentreret sig om taktiske manøvrer og den tekniske træning. Jimmy startede sin karriere som målfarlig angriber, men gjorde derefter som sin hårpragt og trak sig længere tilbage, hvor favoritpositionen i dag er som kølig libero a’la Franz Beckenbauer.

Johnny Støttrup Johnny S
Den anden halvdel af Laudrup-brødrene, Johnny ”enfant terrible”, er uddannet bankmand og er kendt for sine benhårde budgetter og benhårde tacklinger i forsvarskæden, som han er en del af. Ifølge ham selv besidder han endvidere utallige offensive kvaliteter, hvilket diverse trænere, ifølge ham selv, dog aldrig har kunnet se. Johnny forener teknik og det kompromisløse hvor han gerne går forrest hvis modstandernes angribere skal rykkes ned (i moderne fodboldsprog: professionelle frispark). Uden for banen er Johnny ligeledes et ubehageligt bekendtskab, men til Johnnys forsvar skal det dog siges, at han af og til køber øl, så på trods af sin noget tvivlsomme karakter, er han et velanset medlem af serie 6-truppen. Johnny har den fantastiske egenskab at han kan spille samtlige pladser på banen, ingen af dem dog særligt godt men til hans forsvar skal det så siges at han også har været ramt af flere skader, hvor særligt ”gåsefodssyndromet” har stået i vejen for en international karriere. Johnny minder i stil meget om legendariske Vinnie Jones fra Wimbledons Crazy Gang, men hans store idol er ifølge ham selv Rene ”Monseieur” Hollen.

Kim KjeldgaardKim K
Var sidste sommers helt store transfer scoop, da han vendte tilbage til barndomsklubben på en free transfer. Succesen udeblev ikke, idet han i efteråret gik fra triumf til triumf og undervejs rykkede fra back pladsen og ind i det centrale forsvar. I foråret er det ikke blevet til så mange kampe grundet uoverensstemmelser med holdets trænerstab, men disse skulle nu være et afsluttet kapitel og Kim er igen tilbage på banen hvor han er en vigtig del af det defensive fundament. Kim er en af få spillere som kan prale af aldrig at have scoret, ej heller til træning i sine unge år. Kim har et par gange i løbet af sæsonen vovet sig frem på banen, men realistisk set er der en større chance for at Kandis slår igennem i USA end at Kim kommer på måltavlen.

Christian HenriksenChristian H
Holdets unge komet som skal forsøge at udfylde de store sko efter tidligere serie 6 angribere som Lars Laustsen og Martin Nørager. Christian besidder i modsætning til førnævnte herrer en hurtighed som en gepard på speed og da netop hurtighed måske ikke er det som serie 6 holdet er kendt for er Christian blevet et stort aktiv. Christian nyder, fra sin position helt i front eller på kanten, godt at de lækre stikninger i dybden som holdets kreative folk serverer for ham. Christian er da også kommet til et hav af chancer i sæsonens løb, men desværre er hans scoringsprocent en anelse under gennemsnittet. Ja faktisk så lav at det vurderes, at selv om samtlige modstandere forlod banen, ville der stadig gå omkring tyve min. inden at Christian ville få bolden i mål. Mange såkaldte eksperter har tit efterlyst en afslutning fra hans inderside, men det har vist sig at knægten ikke har en inderside, men at hans fod kun består af en vrist. Derfor undersøge holdets trænerstab i øjeblikket muligheden for at Christian i sommerpausen kan få foretaget en transplantation på det illegale marked i Sydamerika. Her er planen at han skal have påsat en ny fod, hvorfor man til formålet forsøger at indfange en af de mange drengebørn som ofte ses jonglerende på de brasilianske strande. Christian er en vigtig brik i holdets 2020-plan, bl.a. fordi han er en af få som faktisk vurderes til at kunne spille når den ambitiøse plan engang indfries.

Martin BidstrupBIS
“Bis” som han kaldes er serie 6’s midtbanedynamo og er da også en klassisk en af slagsen – bortset fra hans løbepensum, som er på niveau med legendariske Gunhild i hendes senere år. Med sine 1.32 fylder han ikke meget i landskabet og er da også ofte ganske anonym i kampene. Læg dertil at han bor i Aars, og det er faktisk svært at finde noget positivt at skrive om ham. Han udgør ofte midteraksen på holdet sammen med ikke-EU-spilleren Sungi ”Djemba Djemba” Dal, som han konkurrerer med om hvem af de to, som kan løbe færrest meter i løbet af en kamp.

Nicolai Nør PedersenNicolai P
”P” er holdets svar på duracellkaninen. Nuvel, en meget svinsk kanin, men ikke desto mindre er ”P” utrættelig og bidrager med en kæmpe arbejdsindsats i hver kamp. Han har et løbepensum som Gennaro Gattuso, da han var bedst, og det er da også Gattuso, som ”P” minder mest om i spillestil. Trods sin noget klejne størrelse (efter sigende er størrelsesforholdet mellem ”P” og Henrik ”Il Capitano” Nørager 1:8) er han dog ikke bleg for at gå ind i alt, hvad er tilnærmelsesvis ligner en tackling eller en nærkontakt på den centrale midtbane, som er ”P’s” favoritposition. Trods sine efterhånden 3 sæsoner på serie 6-holdet har ”P”, så vidt vides, kun fundet vej til netmaskerne én gang. Nemlig i netop afsluttede sæsons sidste 6-0-sejr over Kvik/Aalestrup, hvor han scorede på straffe.

Anton MadsenAnton M
Den alsidige forsvarsspiller Anton “Polster” Madsen er serie 6-holdets svar på Otto Brandenbrug. Anton har således formået at spille 90 minutter med en promille, der ville give en polsk dranker hjertestop. Ikke desto mindre er Anton en populær skikkelse i serie 6-truppen, da han altid giver sig 100 %. Han er kendt for sine glidende tacklinger, der altid sørger for, at bolden IKKE kommer videre. Anton bruger det meste af sin sparsomme energi i forsvaret, hvor han kan spille både i midten eller på begge backpositioner – uden dog at imponere på nogen af pladserne. Anton har efter sigende engang været hurtig, men når Anton sætter efter serie 6-puljens hurtige angribere minder det om et kapløb mellem en gammel Massey-Ferguson og en Ferrari. Anton har for nyligt underskrevet en ny kontrakt med serie 6-holdet. Når denne er opfyldt, vil Anton være 73, hvorfor det højst sandsynligt er hans sidste kontrakt. Derfor bliver det ikke til endnu et udlandseventyr for Anton, der i 82/83 med stor succes optrådte i schweiziske Young Boys, hvor han var holdkammerat med så prominente navne Stephane Chapuisat og Anders Limpar.

Sungi DalSungi D
Holdets næstmest taltentfulde afrikaner (efter Jallez Vater) er Sungi ”Djemba Djemba” Dal. Sungi er et produkt af holdets mangeårige talentprogram, hvor der indfanges små drengebørn på markedspladser i det centrale Afrika. Sungi blev i sin ungdoms vår betegnet som ”den sorte juvel”, men problemer med formen spolerer af og til den ellers energiske midtbanedynamos spil, hvorfor han endnu ikke har udfoldet sit fulde potentiale. Således blev der efter 12 minutter af sæsonens første kamp sendt bud efter en præst, da man frygtede for Sungis liv. De fleste afrikanske spillere kan bryste sig af en fantastisk fysik, men dette gør sig ikke gældende for Sungi, som i statur mest minder om en hulbrystet konfirmand. Derudover er Sungi i besiddelse af en sparketeknik, som på ingen måde imponerer. Sungi har det laveste scoringsgennemsnit i klubbens historie som til gengæld opvejes af han udemærkede teknik som ikke er blevet dårlige efter at han har investeret i et par nye støvler.

Danny HansenDanny H
Den hjemvendte søn Danny ”Golden boy” Hansen er holdets seneste indkøb. Danny er i besiddelse af et venstreben i international klasse, ligesom hans løbepensum gang på gang imponerer. Dannys helt store svaghed er den taktiske disciplin. Dannys fortolkning af en venstre back-position er i hvert fald et stykke fra den klassiske opfattelse, hvilket han beviste i hjemmekampen mod Sebber. Dannys målfarlighed har til tider været diskuteret, men under stort pres og med trusler fra flere af  ældsterådets medlemmer har han, så vidt vides, scoret i hvert fald 2 mål i den blå LIF-trøje. Dannys smertetærskel er blandt de mindste i UEFA-regi, hvilket har kostet ham mange udskiftninger gennem tiden. Pga. Dannys skadehistorik og lave smertetærskel tilknyttede man til den igangværende sæson en præst, en kirurg og en bedemand, i tilfælde af, at Danny skulle blive tacklet eller skubbet.

Keld Kronborg Keld K
Det gav genlyd i hele fodboldverdenen, da det lykkedes serie 6-holdets cheftræner Jimmy ”Van Gaal” Støttrup at lokke Keld tilbage på holdet. Keld har spillet med så prominente navne som Guld-Harald og Sophus Krølben, så særligt holdets unge spillere var tydeligt nervøse over at skulle spille med en så legendarisk spiller. Han er endvidere kendt for at være hysterisk kompromisløs hvad angår holdets indstilling til kampe, så Keld er en enorm inspirationsfaktor til holdets unge spillere, som ifølge Keld er flasket op med flødekarameller og biografbilletter. Keld har et fighterhjerte og en kynisme, som sjældent er set større – også internationalt set. Mange fodboldspillere ville nok være stoppet, hvis man i en kamp konsekvent blev mødt med tilråbene ”Han er gammel! Han er gammel”, men selv det faktum, at tilråbene fandt sted i en kamp for 6 år siden, han ikke fået Keld til at opgive sin karriere, hvor særligt ønsket om et udlandseventyr står højt på ønskelisten. Vi husker alle Keld skuffelse, da et højt profileret skifte til det skotske storhold Kilmarnock gik i vasken – angiveligt fordi der var fiflet med Kelds dåbsattest, hvor hans fødselsår angiveligt var angivet til 1986, hvor Keld i øvrigt var til prøvetræning i mexicansk fodbold – uden at det dog kastede en kontrakt af sig. Den uvurderlige erfaring, som Keld hentede i adskillige sæsoner på Farstrups førstehold, kan vise sig at være en afgørende faktor i serie 6-holdets jagt på oprykningen til serie 5. – Long life the the King !

Esben “Uffe” Langgaard Uffe
Som en anden Messias er Uffe vendt tilbage og har forstærket det i forvejen stjernespækkede serie 6-hold. Esben besidder en hårdhed, som får Brian Steen Nielsen til at ligne en skolepige og er samtidig nogenlunde placeringsstærk. Teknikken lader sig dog stå tilbage, hvilket dog kompenseres af Esbens totale mangel på kondi og arbejdsiver. Den helt store force hos den ombejlede forsvarsspiller er indstillingen, hvilket sammen med frisuren er den veltrimmede krop er grunden til at han ofte sammenlignes med en ung rené Pehrson. Man kan altid regne med 120 % med Uffes engagement i kampene, hvilket, uforståeligt for ham selv, har gjort, at han er kommet på kant med samtlige dommere nord for Skive. Det har kostet utallige gule kort, men dette afholder ham ikke for i næste kamp at forsøge samme taktik for at få dommeren til at omstøde en dom. Uffe er endvidere kendt for sin flotte sangstemme, som han ofte lader holdkammeraterne nyde. Blandt hans yndlingsmelodier er Dorthe Kollo-evergreenen ”En sød student fra Holstebro”, Peter Bellis ”København” (fra en DC-9) og ”Jeg ringer på fredag” som blev udødeliggjort af Keld & The Donkeys

Ole Krogfelt Ole K
Ole ”Tiki-Taka” Krogfeldt tilhører den rutinerede stamme på holdet. Oles præcise alder kan vi kun gisne om, da kulstof 14-metoden, som arkæologer fra Nordjyllands Historiske Museum tog på ham, desværre gik tabt i forbindelse med en brand i slutningen af 80´erne. Ole tilhører holdets store skare af tvivlsomme dødboldsspecialister, men qua sin alder og anciennitet, står han ofte forrest i køen til både hjørne-, fri- og straffespark. Ole kom i 2012 som den første LIF´er på det engelske fodboldmagasin FourFourTwo´s top 100 liste over bedste midtbaneslidere i kategorien 40+. På Serie 6-holdet, som besidder utallige midtbaneslidere, er Ole uomtvisteligt blandt dem med det største løbepensum. Det er således ikke uhørt, at Ole efter 88 minutter af kamp foretager endnu et rush op ad sidelinjen og efterlader en ung mand, som han kunne være både far og bedstefar til pustende og stønnende som en storryger med vejtrækningsproblemer.

Martin Nørager Martin N
Det gav genlyd i hele fodboldverdenen, da serie 6-holdet til denne sæson kunne præsentere endnu et medlem af Nørager-familien i truppen. Det drejer som om legendariske Kjeld Nøragers yngste søn, Martin ”Koller” Nørager, der med sin imponerende fysik og sublime teknik bedst kan beskrives som en klon mellem Jan Koller og Lionel Messi. Sidst Martin slog sine folder på holdet, var det med stor succes. I sin afslutningskamp scorede han således ikke mindre end 5 kasser – en bedrift, som ville være gået over i historiebøgerne, havde den ikke været overskygget af en endnu større begivenhed fra samme kamp, nemlig Rene ”Monsieur” Hollens legendariske brandtale lige inden kampstart – en tale, som fik Al Pacinos ditto fra ”Any Given Sunday” til at lyde som dødsrallen fra en byldebefængt junkie. Holdet forventer sig meget af Martin i denne sæson, hvor han er udset til at presse holdets stjerneangriber Dick ”Overmars” Stephan.

Ældre nyheder